1353-as adományvonal

Valódi segítség, néhány gombnyomással

A 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Minden 1353-as számra indított hívás vagy sms 250 forint adományt jelent. 

Sok kicsi sokra megy

A hívások díja azért ilyen kis összegben határoztuk meg, hogy valóban mindenki csatlakozhasson meghirdetett céljainkhoz. Ha lehetőséged van többel is segíteni, ne feledd, az adományvonal többször is hívható!

Minden hívás segít

A 1353-as adományvonal egész évben, éjjel-nappal hívható. A beérkező adományok a Segélyszervezet hazai szegénység elleni küzdelmét támogatják. Céljainkról és eredményeinkről itt olvashatsz többet.

Közös célokért

Évente több alkalommal indítunk tervezett, célzott adománygyűjtéseket, illetve krízis helyzetekben rendkívüli gyűjtést hirdetünk a bajbajutottak megsegítésére. Mindkét esetben a kijelölt időszakban az adományvonalon keresztül beérkező adományokat a meghatározott célokra fordítjuk.       


Technikai információk

A 1353-as szám mindegyik mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) hálózatáról, továbbá a Magyar Telekom, az Invitel, az UPC és a DIGI vezetékes vonaláról hívható. 
Amennyiben köszönő üzenetünk helyett rövid, sípoló foglalt jelzés a válasz a szám hívásakor, az emelt díjas hívások letiltásra kerültek szolgáltatónál. Amíg a tiltás nem kerül feloldásra, az adott vonal nem alkalmas az adományvonal hívására.

A szám külföldről sajnos nem hívható.

A Telenor hálózatából indított hívásoknál a feltöltőkártyás (prepaid) adományozók esetében az adomány összege a mindenkori hatályos ÁFA értékével csökken.
Amennyiben probléma vagy kérdés merül fel az adományvonallal kapcsolatban, a következő elérhetőségeken tudunk segítséget és bővebb tájékoztatást nyújtani:

E-mail: segelyszervezet@segelyszervezet.hu
Telefon: (+36-1)  208-4932