Egyéb támogatási lehetőségek

Segélyszervezetünk sokszínű tevékenységéhez sokféleképpen nyújthatsz támogatást, sokféleképpen csatlakozhatsz kiterjedt partneri közösségünkhöz. Az előző menüsorban megjelenített lehetőségeken kívül ezen az oldalon is ismertetünk még néhányat. Ha ezeken felül más elképzelésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal a segelyszervezet@segelyszervezet.hu e-mail címen.


Természetbeni adományozás

Szervezetünk egész évben fogad természetbeni felajánlásokat. A tárgyi adományokat szociális és fejlesztő központjainkon, Országos Segélyközpontunkon, illetve rendkívüli segélyakciók keretében juttatjuk el a rászorulókhoz.  Arról, hogy milyen felajánlások jelentik a legnagyobb segítséget, és hol tudod hozzád legközelebb leadni az adományt, felvilágosítást kérhetsz a segelyszervezet@segelyszervezet.hu e-mail címen vagy a (+36-1) 208-4932-es telefonszámon!

Fontos, hogy az adományok egyértelműen használható állapotban legyenek, mivel ezek szelektálása, tisztítása vagy megsemmisítése további költségeket és terheket jelent. A felajánlott tárgyak elszállítására korlátozott logisztikai kapacitásunk miatt sajnos nincs lehetőségünk. 


Végakarattal az életért

Segélyszervezetünkön keresztül a végakarat életeket változtathat meg. Nyugat-európai országokban régóta bevett adományozási forma a hagyatéki támogatás. A felajánlási formáról munkatársaink a segelyszervezet@segelyszervezet.hu e-mail címen, illetve a (+36-1) 208-4932-es telefonszámon nyújtanak további tájékoztatást.