Felhőtlen gyermekkor

2014 óta minden tavasszal összefogást hirdetünk a nélkülöző és bántalmazott gyermekekért. Gyermekekért, akik mit sem tehetnek családi és anyagi helyzetükről. Mit sem tehetnek arról, hogy ha nem kapnak külső segítséget, akkor a távolság köztük és szerencsésebb társaik között napról napra növekszik. Sokuk számára nem adatnak meg a felhőtlen gyermekkor alapvető feltételei:  az egészséges fejlődéshez szükséges napi étkezések, a meleg ruha, a védelmet nyújtó otthon. Sokuknak az olyan, a legtöbb gyermek számára természetes,  dolgokról is le kell mondaniuk, mint az életkoruknak megfelelő játékok, az élményekben gazdag nyári táborok vagy az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen sportfoglalkozások.

Segélyszervezetünk Kapaszkodó programja keretében évente közel 1500 nehéz sorsú gyermeket segítünk rendszeresen otthonainkon és családsegítő intézményeinken keresztül.

  • Felhőtlen gyermekkor címmel minden tavasszal adománygyűjtést és programsorozatot indítunk. Az akció célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a Segélyszervezet által működtetett otthonokban és gyermekekkel foglalkozó intézményekben zajló munkára, melynek köszönhetően évente több mint 2000-en kaphatnak esélyt egy boldogabb gyermekkorra.