Charity Run

Futással hív segíteni a brit nagykövet

For the English version click here.

Az elmúlt két évben Iain Lindsay, brit nagykövet vezette az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági futócsapatát az NN Ultrabalatonon. A koronavírus járvány miatt a futást 2020 őszére halasztották a szervezők, azonban Iain Lindsay októberre már elhagyja budapesti állomáshelyét. Ezért Nagykövet úr úgy döntött, ha a balatonkerülés idén számára biztosan ki is marad, jótékonysági vállalását teljesíti: 


 

„Most talán még nagyobb szükség van az összefogásra, mint mikor egy éve gyűjtöttünk. Sok család és gyermek kerülhet nehéz helyzetbe a koronavírus gazdasági hatásai miatt. Az Ökumenikus Segélyszervezet országszerte több mint 2000 gyermeket támogat rendszeresen és nem engedi el a kezüket a járványhelyzetben sem.” 

Iain Lindsay, brit nagykövet
 

Közleményben kérjük feltüntetni: Futónagykövet

Iain Lindsay magyar nyelvű felhívásban több olyan Budapesten töltött évek alatt megismert közéleti személyt és hírességet is megszólított, akik maguk is lelkes futók. A nagykövet arra kérte őket, hogy segítsenek, hogy felhívása még a gyermeknap előtt minél többekhez eljusson. 

A nagykövet által indított gyűjtéshez bárki egyszerűen tud csatlakozni: 

Online adományozással: egy bankkártya segítségével ide kattintva. 

Átutalással a 11705008-20464565-ös számlaszámra.
Közleményben kérjük feltüntetni: Futónagykövet

A beérkező adományokat a segélyszervezet a több mint 2000 hátrányos helyzetű gyermeket támogató Kapaszkodó programjára fordítja.

Videó