Nagyszabású ételosztás Csepelen

Dátum: 
2019. december 18.

Kedden elkezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos fővárosi adventi-karácsonyi melegétel osztása. Hat napon át, naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára. 

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei mellett az elmúlt napokban az ételosztásban részt vesz Rost Andrea operaénekes, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, Wolf Kati énekesnő, Harsányi Levente és Szabados Ágnes műsorvezetők és Péter Szabó Szilvia, énekesnő. A szeretetvendégségen az 1000 adag étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.


  
A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

Projektek

  • 1995 óta hirdetjük meg minden évben Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket, amely azóta, évről évre növekedve, az ország legnagyobb ünnepi összefogása lett. A felhívás állandó mottójává vált szeretet.éhség. és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.