Több száz adag melegételt osztottak ki rászorulók számára az FTC sztárjai

Dátum: 
2020. február 13.

A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében újabb közös jótékonysági eseményt szerveztek február 12-én. A Groupama Aréna mellett 250 adag melegételt osztottak ki rászorulóknak a Gasztvital támogatásával. 

A székelykáposzta, tejföl, kenyér, tea és alma adagok kiporciózásába a Fradi sztárjai közül Botka Endre, Dibusz Dénes, Gróf Dávid, Leandro, Somalia, Varga Roland, Vámos Márton, Kállay Márk, Gárdonyi András, Nicolas Constantin-Bicari, Nagy Bence, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, valamint Lotfi Begi és Szabó András (Csuti) kapcsolódott be.

Az Ökumenikus Segélyszervezet részéről Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató vett részt az ételosztáson. Mint elmondta, Példaértékű, ahogy évről évre bővül az együttműködés a Fradival, és egyre több zöld-fehér sportoló válik visszatérő önkéntesévé a Segélyszervezetnek.  Idei közös ételosztásunk időpontjának is fontos üzenete van: összefogással nemcsak ünnepekkor, de akár egy „szürke” szerda délutánon is, az év bármelyik napján lehet segíteni! 

Partnerek