Hírek

Dátum: 2016. november 24.
Folytatódik az együttműködés az AVON és a Segélyszervezet között: a cég 12 millió forinttal járul hozzá a Titkos Menedékház eszközrendszerének bővítéséhez, valamint egy prevenciós programhoz.
Dátum: 2016. október 13.
A Lennon Ono Grant for Peace díjjal járó 25.000 dollárt a kapcsolati erőszak elől menekülők támogatására fogják fordítani.
Dátum: 2015. december 10.
Az AVON anyagi és terméktámogatással is segíti a segélyszervezet által üzemeltetett Titkos Menedékházat, amely a kapcsolati erőszak áldozatai számára nyújt segítséget.
Dátum: 2014. július 28.
A brit világsztár a kapcsolati erőszak miatt menedéket kapott családokat látogatott meg - a Grammy-díjas brit énekesnő keddi koncertjének próbáit megelőzően elsőként az Ökumenikus Segélyszervezet Titkos Menedékházába látogatott el.
Dátum: 2014. április 17.
„Az otthon négy fala között zajló erőszakról a legtöbb esetben csak akkor értesülünk, mikor már megtörtént a tragédia, pedig az erőszak, legyen fizikai vagy lelki, minden esetben nyomokat hagy maga után. Vedd észre, ha valami nincs rendben, hogy ne legyen túl késő!”
Dátum: 2013. szeptember 02.
Az Ökumenikus Segélyszervezet – immáron második alkalommal – azzal a célkitűzéssel indította el „Iskolakezdés együtt!” segélyakcióját, hogy 1000 rászoruló gyermeknek jelentős, kézzel fogható segítséget nyújtson már az első becsöngetés előtt. A segélyprogramhoz az elmúlt szűk két hétben sokan csatlakoztak, így az akció elérte célját, s a pénzadományokból kézzelfogható segítség lett!