Hírek

Dátum: 2015. szeptember 25.
Öt településen (Miskolc, Orosháza, Szolnok, Martfű és Olaszliszka) indul a Debrecenben sikereket elért megelőző, kezelő és szemléletformáló munka.
Dátum: 2015. június 25.
A szerhasználókat leginkább veszélyeztető, ismeretlen hatóanyagú szerek gyors megismerése érdekében veszi föl a küzdelmet a Segélyszervezet partnerszervezeteivel együtt.
Dátum: 2014. október 16.
’Játék határokkal’ - két esztendő mérlegén a szerencsejáték-függőség veszélyeire figyelmeztető modellprogram. Szakmai nap keretében értékelték az elért eredményeket és további lehetőségeket.
Dátum: 2014. július 30.
Idén is érdekes és tartalmas programokkal várták sátrukban a debreceni Campus Fesztivál résztvevőit az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. ’Játék határokkal!’ című, szerencsejáték-függőség megelőző illetve kezelő projektjének munkatársai.
Dátum: 2014. június 06.
Különleges tárlatot nyitott a Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, mely a szerencsejáték-függőség veszélyeire hívja föl a figyelmet.
Dátum: 2014. március 12.
Képzőművészeti pályázatot debreceni fiatalok számára az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. A pályázat célja egyrészt, hogy felhívja a figyelmet a szerencsejáték-függőség veszélyeire, másrészt, pozitív alternatívákat mutasson, melyek védelmet jelenthetnek e függőséggel szemben.
Dátum: 2013. augusztus 06.
Négykerék meghajtású Suzuki SX4-es autót vettek át tegnap debreceni intézményünk hajléktalanokat segítő utcai szociális szolgálatának munkatársai az Emberi Erőforrások Minisztériumától (EMMI) Budapesten. A járműnek köszönhetően - főleg télen - könnyebb lesz eljutni, segítséget nyújtani a nehezen megközelíthető városszéli helyeken is.
Dátum: 2013. július 17.
Az Ökumenikus Segélyszervezet a Szerencsejáték Zrt. szakmai partnereként indított ’Játék határokkal!’ című, játékszenvedély-prevenciós és integrációs projektje érdekes és tartalmas programokkal várta sátrában a debreceni Campus Fesztivál résztvevőit.
Dátum: 2013. július 09.
5 napos kommunikációs kompetenciafejlesztő tábort tartott a Segélyszervezet debreceni központja a Játék határokkal modellprogram keretében.
Dátum: 2013. május 31.
Pedagógusok, szociális munkások, egyetemi hallgatók és a téma hazai szakértői gyűltek össze a játékszenvedélyről szervezett szakmai napon Debrecenben. A Segélyszervezet és partnere, a Szerencsejáték Zrt. által szervezett rendezvény célja a tapasztalatcsere és a figyelemfelhívás volt.

Oldalak