Hírek

Dátum: 2017. január 07.
Éjszakára is megnyitja és fűtött sátorral bővíti nappali melegedőjét az Ökumenikus Segélyszervezet Csepelen.
Dátum: 2016. október 29.
Meghosszabbított nyitva tartással fogadják a hajléktalanokat az Ökumenikus Segélyszervezet intézményeiben.
Dátum: 2015. december 09.
Összesen több mint 13 millió forint értékben újult meg az Ökumenikus Segélyszervezet Szociális és Fejlesztő Központja Gyulán.
Dátum: 2015. november 18.
Uniós forrásból segítette a rászorulók tartós munkavállalását, önálló lakhatás és életvitel kialakítását az Ökumenikus Segélyszervezet Gyulán.
Dátum: 2015. október 24.
Első ízben indított saját csapatot az Ökumenikus Segélyszervezet a Csabai Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyén.
Dátum: 2015. október 22.
A gyulai központ „ESÉLY – Az utcán élő emberek társadalmi integrációjának elősegítése” projekt keretében záró szakmai műhelyt szervezett.
Dátum: 2015. május 28.
Lezárult egy, a fiatalok foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítését, valamint a civil szervezetek fejlesztését, a szolgáltatói kapacitások megerősítését célzó TÁMOP program.
Dátum: 2015. március 01.
A gyulai központban zajló TÁMOP projekt keretében a programban részt vevő hajléktalan személyek az önálló életvitelt segítő csoportfoglalkozásokon vettek részt.
Dátum: 2014. december 05.
Közel 46 millió forintból újult meg a Segélyszervezet gyulai, hajléktalanokat segítő intézménye. A teljes renoválás melletti épületbővülés az Európai Unió támogatásával valósult meg.
Dátum: 2014. november 25.
A gyulai központban szakmai műhelyt tartottak az „ESÉLY – Az utcán élő emberek társadalmi integrációjának elősegítése” elnevezésű projekt keretében.

Oldalak