Hírek

Dátum: 2018. november 22.
Hiánypótló intézménnyel gyarapodott az Ökumenikus Segélyszervezet országos hálózata: A 2001-ben megnyitott Olaszliszkai Szociális és Fejlesztő Központ most Biztos Kezdet Gyerekházzal bővült.
Dátum: 2017. június 15.
38 millió forint gyűlt össze az idei tanév utolsó napjával lezárult Felhőtlen gyermekkor elnevezésű figyelemfelhívó és adománygyűjtő kampány során.
Dátum: 2016. március 29.
A húsvéti ünnep gyermekekkel foglalkozó intézményeinkben is kiemelt esemény. Így március hónap folyamán mindegyik központunkban fontos szerepet kapott a készülődés, valamint a húsvéti élménynap.
Dátum: 2015. június 19.
Színes programokban gazdag, vidám családi nappal zárult az Ökumenikus Segélyszervezet olaszliszkai Szociális és Fejlesztő Központjában két éve indult Tanoda program.
Dátum: 2014. június 27.
Folyamatosan zajlanak a sokszínű fejlesztő, szabadidős, ismeretterjesztő, felzárkóztató célú programok az Európai Unió által támogatott Tanoda program keretében.
Dátum: 2013. szeptember 04.
A Segélyszervezet Olaszliszkai Fejlesztőházában 2013. szeptember 3-án kedden Információs Napot tartottak abból az alkalomból, hogy a szervezet által működtetett Fejlesztő Központban az idei tanévtől újraindul a Tanoda típusú fejlesztés.
Dátum: 2013. szeptember 02.
Az Ökumenikus Segélyszervezet – immáron második alkalommal – azzal a célkitűzéssel indította el „Iskolakezdés együtt!” segélyakcióját, hogy 1000 rászoruló gyermeknek jelentős, kézzel fogható segítséget nyújtson már az első becsöngetés előtt. A segélyprogramhoz az elmúlt szűk két hétben sokan csatlakoztak, így az akció elérte célját, s a pénzadományokból kézzelfogható segítség lett!