Hírek

Dátum: 2019. december 10.
Az ünnepi adománycsomagok összeállításában és az első csomag kiszállításában olyan ismert önkéntesek segítettek, mint Berki Krisztián és Vastag Csaba.
Dátum: 2017. december 15.
Egész évben országosan több száz olyan családot segít tűzifával az Ökumenikus Segélyszervezet, akiknek nem lenne önerőből pénze megvásárolni a fűtőanyagot.
Dátum: 2017. december 07.
200 doboznyi tartósélelmiszer összeállítását kezdte meg a Segélyszervezet:.a z adománycsomagok összeállításában és az első csomag kiszállításában Wolf Kati, Katus Attila és Szabados Ági önkéntesek segítettek. 
Dátum: 2017. február 28.
Ismét nagyszabású adománygyűjtést hirdettek a Műegyetemi Villanyfényes Bajnokság szervezői.
Dátum: 2016. október 29.
Meghosszabbított nyitva tartással fogadják a hajléktalanokat az Ökumenikus Segélyszervezet intézményeiben.
Dátum: 2016. január 06.
Huszonöt család egész téli tüzelését biztosítja a Segélyszervezet az Erzsébet téri adományfából.
Dátum: 2015. december 06.
200 csomag tartósélelmiszert indított útjára az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontja - éves segítségnyújtásának csupán töredéke ez a mennyiség.
Dátum: 2014. november 27.
A napokban mintegy félszáz család számára juttat országszerte, családonként 30.000 forint értékű, kb. 2 köbméter tűzifát az Ökumenikus Segélyszervezet.
Dátum: 2013. szeptember 02.
Az Ökumenikus Segélyszervezet – immáron második alkalommal – azzal a célkitűzéssel indította el „Iskolakezdés együtt!” segélyakcióját, hogy 1000 rászoruló gyermeknek jelentős, kézzel fogható segítséget nyújtson már az első becsöngetés előtt. A segélyprogramhoz az elmúlt szűk két hétben sokan csatlakoztak, így az akció elérte célját, s a pénzadományokból kézzelfogható segítség lett!
Dátum: 2013. augusztus 30.
Adományozásra ösztönző eredményt hozott a Segélyszervezet megbízásából a Nézőpont Intézet által végzett reprezentatív kutatás a magyar családok beiskolázási kiadásairól: minden második, iskoláskorú gyermeket nevelő háztartás komoly tehertételként éli meg azt.

Oldalak