Koronavírus

SEGÍTS, HOGY A JÁRVÁNYHELYZETBEN IS SEGÍTHESSÜNK! 

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, céget és szervezetet mélyen érintenek. Fontos, hogy saját problémáink mellett ne feledkezzünk meg azokról sem, akiket eleve nagyon nehéz helyzetben értek a világjárvány következményei: akiknek nincs biztonságot adó otthonuk, akiknek nincsenek tartalékaik. Segélyszervezetünk küldetése, hogy az összefogás erejével segítsük a bajbajutottakat és nélkülözőket, változatlan akkor is, amikor minden korábbinál nagyobb kreativitásra és bölcsességre van szükség, hogy jól segítsünk. 

Ha fizikailag most nem is szabad egymás kezét fognunk,
ne engedjük el a bajban a rászorulók kezét!


Rászorulók ezrei számítanak ránk

Átmeneti otthonokban élő családok, akiknek nincs máshol „otthonmaradni”, ezért szigorú ki- és bejárási tilalom mellett a következő hónapokban a Segélyszervezet kell, hogy biztosítsa teljes ellátásukat, és a gyerekek digitális oktatásban való részvételét.

Intézményeink látókörében élő hátrányos helyzetű családok, akiket eleve nehéz helyzetben értek utol a járvány következményei, és még kilátástalanabbá válik küzdelmük a napi megélhetésért.

Hajléktalanok, akik a Segélyszervezet továbbra is nyitva tartó intézményeiben remélhetnek csak segítséget a védekezésben. Munkatársaink mindennapi küzdelmet folytatnak, hogy higiéniás szerek biztosításával és folyamatos edukációval segítsék a megelőzést.


Hogyan segítettünk? 


Hogyan segíthetsz?

A Segélyszervezet munkáját a veszélyhelyzetre való tekintettel kizárólag az alábbi módokon lehet támogatni:

Bankkártyás adományozással a  itt, a honlapon,
illetve a 11705008-20464565 számlaszámon, „koronavírus” megjelöléssel.

Köszönjük!

Hírek

A Szerencsejáték Zrt. a Covid-19 vírus által okozott hatások enyhítésére nyújtott támogatást.
Húszmillió forint értékben adományozott a Bayer Hungária Kft.
Nagyot változott az átmeneti otthonban élő családok, a hajléktalanok, az idősek és a szenvedélybetegek ellátása a járványhelyzetben.