Ne csak szurkolj, segíts!


Az Ökumenikus Segélyszervezet „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha...

...szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és
...már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük,
   hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!   

 


Következő versenyek ahol jelen leszünk 

Az aktuális versenyek hamarosan felkerülnek.


Aktuális cél

Magyarországi futóversenyeink célja Kapaszkodó programunk támogatása.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 13 helyszínen több mint 2000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaraton közösségi futóeseményét Kárpátalján. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a háború nyomán tovább romló gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra, a segítségnyújtás fontosságára. Az előző években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált.

Az idei verseny időpontja: 2020. október 3.

A versenyen való részvétel ingyenes!

További információk ide kattintva érhetők el.


Hogyan tudok segíteni?

 

 

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz! 

 

 

 

 

 

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

 

 

 

 

 

Adományozz itt, az oldal tetején honlapunkon, és biztasd erre szurkolóidat is!

 


Érdekel a program, mit tegyek? Mi az első lépés?

Egyszerű. Regisztrálj az alábbi oldalon lévő űrlapon. Mi pedig mindig megküldjük neked a legfrissebb információkat, pl. hogy mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz. 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahonnan mindig első kézből tudsz majd értesülni a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.

Pólórendelés:
A futómezt megrendelheted előre, vagy a kitelepüléseinken személyesen is megvásárolhatod. (Ha biztos akarsz lenni, abban, hogy legyen a méretedben, javasoljuk az előrendelést.)

Ha további kérdéseid lennének, a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre írj nekünk! 


Céges futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Első lépésként töltsd ki te is az űrlapot úgy, hogy megadod a céged nevét is. Második lépésként pedig írj nekünk egy e-mailt a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu címre „Céges futócsapat”tárggyal, és további, kifejezetten cégekre szabott adományozási lehetőségeinket is megosztjuk veletek.

Hírek

Látványos figyelemfelhívó akcióval, sztárokkal teli futócsapattal és játékos feladatokkal települt ki a Segélyszervezet a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonra.
A hétvégi futóversenyen zárult az ökumenikusok 20 napos pénzadománygyűjtése.
Él a 1353-as adományvonal: a sportverseny a szolidaritásra és az összefogásra hívja föl a figyelmet.