Hírek

Dátum: 2017. április 18.
Hiánypótló online tanácsadó szolgáltatást létrehozásával folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet és a Vodafone együttműködése a kapcsolati erőszak elleni küzdelemben.
Dátum: 2014. november 25.
Egyedülálló akcióval jelent meg Budapest több forgalmas pontján az Ökumenikus Segélyszervezet a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján.
Dátum: 2014. június 06.
Különleges tárlatot nyitott a Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, mely a szerencsejáték-függőség veszélyeire hívja föl a figyelmet.
Dátum: 2014. április 17.
„Az otthon négy fala között zajló erőszakról a legtöbb esetben csak akkor értesülünk, mikor már megtörtént a tragédia, pedig az erőszak, legyen fizikai vagy lelki, minden esetben nyomokat hagy maga után. Vedd észre, ha valami nincs rendben, hogy ne legyen túl késő!”
Dátum: 2014. március 12.
Képzőművészeti pályázatot debreceni fiatalok számára az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. A pályázat célja egyrészt, hogy felhívja a figyelmet a szerencsejáték-függőség veszélyeire, másrészt, pozitív alternatívákat mutasson, melyek védelmet jelenthetnek e függőséggel szemben.
Dátum: 2013. október 09.
A nemzetközi konferencia helyszínén, a Millenárison felállított futópados installáció azon országok lakóinak vízért folytatott napi küzdelmére szeretné felhívni a figyelmet, ahol komoly gondot okoz a mindennapokban a tiszta ivóvízhez jutás.
Dátum: 2013. július 17.
Az Ökumenikus Segélyszervezet a Szerencsejáték Zrt. szakmai partnereként indított ’Játék határokkal!’ című, játékszenvedély-prevenciós és integrációs projektje érdekes és tartalmas programokkal várta sátrában a debreceni Campus Fesztivál résztvevőit.
Dátum: 2013. július 09.
5 napos kommunikációs kompetenciafejlesztő tábort tartott a Segélyszervezet debreceni központja a Játék határokkal modellprogram keretében.
Dátum: 2013. május 31.
Pedagógusok, szociális munkások, egyetemi hallgatók és a téma hazai szakértői gyűltek össze a játékszenvedélyről szervezett szakmai napon Debrecenben. A Segélyszervezet és partnere, a Szerencsejáték Zrt. által szervezett rendezvény célja a tapasztalatcsere és a figyelemfelhívás volt.
Dátum: 2013. március 22.
Rendhagyó tanóra keretében hívta föl a figyelmet az egyik legnagyobb globális problémára, március 22-én, a víz világnapján az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban.

Oldalak