Hogyan segíthet vállalatom?

Partneri közösségünk minden tagja saját lehetőségei és eszközei szerint járul hozzá közös céljaink eléréséhez. Ismerkedjen meg a legnépszerűbb együttműködési formákkal, egyéni egyeztetésért pedig keresse szervezetünk vállalati kapcsolatokért felelős szakemberét a csr@segelyszervezet.hu e-mail címen! 


Pénzadományozás 

A leghatékonyabb – A kevés is sok lehet azoknak, akik igazán rászorulnak.

Amennyiben úgy dönt, hogy Segélyszervezetünket pénzzel kívánja támogatni, biztos lehet benne, hogy adománya a legszigorúbb átláthatósági követelményeknek megfelelő rendszerünkön keresztül azokhoz jut el, akikhez Ön szeretné. Olvassan többet arról, hogyan biztosítjuk tevékenységünk átláthatóságát.  

Hogyha adományát konkrét segélyprogramra szánja, kérjük, az átutalás, illetve a csekk "közlemény" rovatában jelölje meg azt!
Szervezetünk számlaszáma: 11705008-20464565 (OTP Bank Nyrt.)
Figyelmébe ajánljuk online adományozási felületünket, ahol gyorsan és biztonságosan juttathatja el felajánlását a Segélyszervezethez.

Fontos tudnivaló: adománya után társasági adó alapját csökkentő kedvezményt vehet igénybe. Ahhoz, hogy mi ehhez a megfelelő igazolásokat kiadhassuk, szükségünk van vállalata adószámára. Az átutalásnál a "megjegyzés" rovatban kérjük ezt feltüntetni.


Tárgyi adományozás

A legkézzelfoghatóbb – Felajánlott termékei oda kerülnek, ahol igazán szükség van rájuk.

Szociális és fejlesztő központjaink sokszínű tevékenysége, Országos Segélyközpontunk és segélyakcióink lehetővé teszik, hogy a magánszemélyektől érkező természetbeni felajánlások mellett jelentősebb mennyiségű vállalati felajánlásokat is eljuttassunk a rászorulókhoz. 

Tekintettel arra, hogy egy nagyobb termékadomány célba juttatása komoly logisztikai és koordinációs feladatokat jelent, partnereinket arra biztatjuk, hogy kizárólag jó minőségű és állapotú termékeket ajánljanak fel.   Megfelelő előkészítéssel a saját termékek mellett a néha komoly gondot okozó, leselejtezésre váró tárgyi eszközök, esetleg a tervezett készletszint fölött raktárban roskadozó késztermékek adományozása is jelentősen segítheti munkánkat, és értékesnek bizonyulhat a nélkülöző gyermekeknek, családoknak.


Szolgáltatás adományozás

A legkézenfekvőbb – Támogassa munkánkat azzal, amiben a legjobb.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is tudja, melyek azok a szakterületek, ahol vállalata a versenytársak, az iparág előtt jár. Ezt a nemzetközi gyakorlat, a kifinomult módszerek mellett minden bizonnyal komoly szaktudással rendelkező kollégáinak is köszönheti. Ők azok, akik a vállalat és a saját nevükben adományozhatnak szervezetünknek olyan szaktudást, amit hasznosítani tudunk a mindennapokban. Sokszínű hazai és nemzetközi tevékenységünknek és országos intézményhálózatunknak köszönhetően munkánk vállalati szolgáltatások széles körével támogatható. Állítsuk közösen az Ön vállalatának szolgáltatásait újabb jó ügyek szolgálatába!


Vállalati önkéntesség

A legizgalmasabb – Csapatépítés és értékteremtés professzionális szervezésben.

Bizonyára már Ön is részt vett remek hangulatú csapatépítő tréningeken, ahonnan számos fényképet őriz a közös erdei kalandokról és az esti mulatságról. Nem kétséges, hogy ezek az együttlétek, esetleg izgalmas kalandok hathatós segítséget  nyújtanak a csapat összekovácsolásában, és még sok-sok éven át remek témái a közös beszélgetéseknek. Mi most egy olyan  alternatívát kínálunk Önnek és csapatának, ahol az eddig megszokott, leginkább “fogyasztásra” épülő program helyett a  résztvevőknek alkalmuk nyílik kétkezi alkotás során valós értéket teremteni. 

Országszerte 19 szociális és fejlesztő központunkban várjuk a tettre kész csapatokat, akik létszámtól függetlenül egy, vagy akár több napos program keretében is komoly alkotómunkába vághatnak bele. Intézményeinkben számos kétkezi munka vár gazdára, melyek mindegyike gondos tervezést – szervezést – végrehajtást és ellenőrzést igényel. A program résztvevői ilyenkor a munkahelyen kívül gyakorolják a napi munkavégzés során elengedhetetlen munkafolyamatokat és tapasztalják meg az attól való eltérés következményeit. A játszótér összeszerelése vagy a kiszáradt fa kivágása közben pedig az egy csapatban, de a munkában különböző társosztályokon dolgozó kollégák között is megindul a kommunikáció. A közösen végzett sikeres munka során elmélyülő személyes kapcsolatok pedig a munkahelyen tovább hasznosulnak. Olvasson bővebben a vállalati önkéntesség terén kínált lehetőségekről!